Myynti- ja toimitusehdot 2018-11-30T15:55:05+00:00

Myynti- ja toimitusehdot

Palvelumaksut 29.11.2018

Näitä toimitusehtoja noudatetaan, ellei toisin ole sovittu.

Toimitusaika on tilausvahvistuksessa mainittu. Varastossa vapaana olevien tuotteiden toimitus on tilausta seuraavana työpäivänä.

 • Toimituksesta peritään rahtikulut tai toimitusmaksu 25,00€.
 • Alle 250 eur tilauksista perimme pientoimituslisän 25,00€ (alv 0 %).
 • Tilaus voidaan toimittaa myös samana työpäivänä, jos tilaus on tehty ennen 10:30. Tällöin peritään pikatoimitusmaksu 25,00€.
 • Pakkausveloitus 10,00€ / lähetys (alv 0 %).
 • Lavaveloitukset: FIN-lava 14.,00 € ja EUR-lava 10,00 € (alv 0 %).
 • Kaapelinkatkaisuveloitus: poikkipinnaltaan korkeintaan 16 mm² kaapelit 10,00€ (alv 0 %), poikkipinnaltaan yli 16 mm² kaapelit 20,00€ (alv 0 %).
 • Ellei kirjallisesti toisin ole sovittu, noudatamme toimituspäivänä voimassa olevia hinnastojamme. Kaikki julkaisemamme hinnat hinnastoissamme ja myyntiehdoissamme ovat arvonlisäverottomia.
 • Toimitusehtomme on FCA Espoo FIN91. Pääkaupunkiseudun jakelussa noudatamme erillistä lähetyksen painoon sidottua rahtihinnastoa. Ko. rahtihinnasto lähetetään pyydettäessä
 • Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman eri ilmoitusta.
 • Huom! Mahdollinen SER-maksu sisältyy hintoihin.

Palautukset

Tavaran palautuksista on aina sovittava ennen palautusta myyjän tai hänen esimiehensä kanssa. Myyjän nimi on mainittu sekä laskussa että lähetteessä. Hyväksymillemme palautuksille annamme palautusnumeron, joka tulee liittää lähetykseen. Palautuksia, joilla ei ole palautusnumeroamme, emme käsittele vaan palautamme ne takaisin lähettäjän kustannuksella. Tavara on palautettava kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimeistään 14 vrk:n kuluessa toimituksesta. Palautusten rahti on maksettava lähetysasemalla ellei kanssamme ole toisin sovittu. Jos palautuksen syy on meistä johtuva, on hyvitys 100% kauppahinnasta. Mikäli palautus ei johdu virheestämme, on hyvitys enintään 70 % kauppahinnasta. Mikäli tavara ei ole alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja/tai tavaraa ei palauteta alkuperäisissä pakkauksissaan, vähennetään edellämainittuja hyvityksiä.

Ostajaa varten erikoistilauksesta hankittuja/valmistettuja tuotteita myyjä ei ole velvollinen ottamaan palautuksena vastaan eikä hyvittämään.

Palautus tulee osoittaa varastoomme:
Mänkimiehentie 4, 02780 ESPOO

Tilauksen peruuttaminen

Suunnitelmien muuttuessa Teille saattaa tulla tarve peruuttaa tilaamanne tavarat. Riippuen tavaran laadusta ja määrästä saattaa valmistaja aloittaa tuotteiden valmistuksen jopa useitakin viikkoja ennen niiden toimittamista tehtaalta.

Pyydämme, että otatte heti peruutustarpeen ilmaantuessa yhteyttä tavaran Teille myyneeseen myyjäämme, niin että voisimme minimoida tilauksen peruuttamisesta aiheutuneet kustannukset. Pidätämme itsellemme oikeuden laskuttaa tilaajalta kaikki meistä johtumattomat peruutuksesta aiheutuneet kustannukset.

Vain Teitä varten valmistettujen erikoistuotteiden osalta emme voi hyväksyä peruutusta.

Kuljetusvahingot

Kuljetusketjun aikana saattavat lähetykset vaurioitua, vähetä tai kadota, jolloin aiheutuu taloudellisia
menetyksiä.

Yleinen myyntiehtomme on FCA Espoo FIN91 eli “Vapaasti kuljettajalla Espoossa”, minkä vuoksi olemme ottaneet kuljetusvakuutuksen IF Vahinkovakuutus Oy:ltä suojataksemme Teitä mahdollisilta menetyksiltä. Vakuutussopimuksemme numero on 8693000.

Korvauksen saamisen edellyttämät toimenpiteet havaittuanne vahingon taikka epäillessänne sellaista:

 1. Näkyvä vaje taikka vahinko: muistutus heti rahdintuojan kuittauskappaleeseen tai muuten todisteellisesti.
 2. Piilevä vaje taikka vahinko: muistutus on tehtävä kirjallisesti seitsemän vuorokauden kuluessa rahdinkuljettajalle.
 3. Vahingon tarkastuspyyntö sekä korvausvaatimus IF Vahinkovakuutus Oy:lle viivytyksettä.