Myynti- ja toimitusehdot 2019-01-25T10:12:01+00:00

Myynti- ja toimitusehdot

Palvelumaksut 1.1.2019

Noudatamme sähkötarvikekaupan yleisiä toimitusehtoja, STYT99.

Lisäksi noudatamme alla olevia ehtoja ja maksuja, ellei toisin ole sovittu.

  • Toimitusaika on tilausvahvistuksessa mainittu. Varastossa vapaana olevien tuotteiden toimitus on tilausta seuraavana työpäivänä.
  • Tilaus voidaan toimittaa myös samana työpäivänä, mikäli tilaus on tehty ennen 10:30. Tällöin peritään pikatoimitusmaksu 25,00€ (alv 0%).
  • Toimitusehtomme on EXW Espoo, Kauklahti. Toimituksista peritään aina rahtikulut.
  • Alle 250 eur tilauksista perimme pientoimituslisän 25,00€ (alv 0 %).
  • Pakkausveloitus on 10,00€ / lähetys (alv 0 %).
  • Lavaveloitukset: FIN-lava 14,00 € ja EUR-lava 10,00 € (alv 0 %).
  • Kaapelinkatkaisut: poikkipinnat korkeintaan 16 mm² 10,00€ ja yli 16 mm² 20,00€ (alv 0 %).
  • Noudatamme toimituspäivänä voimassa olevia hinnastojamme. Kaikki julkaisemamme hinnat ovat arvonlisäverottomia. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman eri ilmoitusta.
  • SER-maksu sisältyy hintoihin.

Palautukset

Tavaran palautuksista on aina sovittava ennen palautusta myyjän tai hänen esimiehensä kanssa. Myyjän nimi on mainittu sekä laskussa että lähetteessä. Hyväksymillemme palautuksille annamme palautusnumeron, joka tulee liittää lähetykseen. Palautuksia, joilla ei ole palautusnumeroamme, emme käsittele vaan palautamme ne takaisin lähettäjän kustannuksella. Tavara on palautettava kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimeistään 14 vrk:n kuluessa toimituksesta. Palautusten rahti on maksettava lähetysasemalla ellei kanssamme ole toisin sovittu. Jos palautuksen syy on meistä johtuva, on hyvitys 100% kauppahinnasta. Mikäli palautus ei johdu virheestämme, on hyvitys enintään 70 % kauppahinnasta. Mikäli tavara ei ole alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja/tai tavaraa ei palauteta alkuperäisissä pakkauksissaan, vähennetään edellämainittuja hyvityksiä.

Ostajaa varten erikoistilauksesta hankittuja/valmistettuja tuotteita myyjä ei ole velvollinen ottamaan palautuksena vastaan eikä hyvittämään.

Palautus tulee osoittaa varastoomme:
Mänkimiehentie 4, 02780 ESPOO

Tilauksen peruuttaminen

Suunnitelmien muuttuessa Teille saattaa tulla tarve peruuttaa tilaamanne tavarat. Riippuen tavaran laadusta ja määrästä saattaa valmistaja aloittaa tuotteiden valmistuksen jopa useitakin viikkoja ennen niiden toimittamista tehtaalta.

Pyydämme, että otatte heti peruutustarpeen ilmaantuessa yhteyttä tavaran Teille myyneeseen myyjäämme, niin että voisimme minimoida tilauksen peruuttamisesta aiheutuneet kustannukset. Pidätämme itsellemme oikeuden laskuttaa tilaajalta kaikki meistä johtumattomat peruutuksesta aiheutuneet kustannukset.

Vain Teitä varten valmistettujen erikoistuotteiden osalta emme voi hyväksyä peruutusta.