Eva Wahlströmin ja Leo-Pekka Tähden lehdistötilaisuus 23.5.2013

Eva Wahlström ja Leo-Pekka Tähti pitivät Hedengrenin tiloissa lehdistötilaisuuden, jossa kertoivat kuulumisiaan ja valottivat tulevan kauden ohjelmaa.

Eva näkee tulevaisuuden hyvin valoisana. Vakavan sairastelun jälkeinen lääkitys loppuu näillä näkymin ensi kuussa, ja sen jälkeen alkaa valmistautuminen seuraavaan otteluun. Tuleva harjoittelu näyttää, onko ottelu jo elokuussa vai myöhemmin syksyllä. Hän on koko toipumisensa ajan harjoitellut lääkärin antamien ohjeiden mukaan. Evan sanojen mukaan hän ei ole lopettamassa uraansa sairauden seurauksena vaan haluaa jatkossakin nyrkkeillä johtuen ”sydämen palosta” lajia kohtaan.

Leo-Pekka aloittaa kilpailukauden jo tulevana viikonloppuna Sveitsissä, mutta kauden tärkein kisa on Ranskan Lyonissa, jossa käydään MM-kisat 29.-28.7.2013. Harjoituskausi Espanjassa on sujunut hyvin, ja odotukset tulevalle kilpailukaudelle ovat positiiviset. Ainoa hidaste harjoittelussa oli kelaustuolin hajoaminen, ja totutteleminen uuteen tuoliin vei hivenen aikaa. Muutoin mies on terve ja täydessä terässä.

Toivotamme molemmille urheilijoille paljon onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin!

2013-07-12T10:31:21+00:00 toukokuu 24, 2013 |