OY HEDTEC AB: Puh./tel. +358 207 638 000|hedtec@hedengren.fi
Hedtec 2017-08-09T11:10:33+00:00

Oy Hedtec Ab

Hedtec on kotimarkkinoilla toimiva sähköteknisten tuotteiden  maahantuoja/tukkumyyjä. Hedtec on osa suomalaista Hedengren konsernia joka on perustettu vuonna 1918.Olemme vuosikymmenten aikana kasvaneet vakaaseen markkina-asemaan ja rakentaneet pitkäaikaiset kumppanuussuhteet niin päämiehiin kuin asiakkaisiin. Lähtökohtanamme on korkea asiakastyytyväisyys, joka saavutetaan hyvällä teknisellä osaamisella, ensiluokkaisilla tuotteilla ja palveluhenkisyydellä.

Myynti- ja toimitusehdot

 

Hedtec on jakaantunut kolmeksi yksiköksi, jotka ovat Asennustarvikkeet, Teollisuus sekä Valaistus/kiinteistö. Yksiköt hoitavat itsenäisesti omien liiketoiminta-alueidensa asiakaspalvelun, markkinoinnin ja tuotevalikoiman kehittämisen. Hedtecin tuotteet kattavat laajasti rakentamisen, liike-elämän, asumisen ja teollisuuden eri osa-alueita.

 

[three_columns ]

Asennustarvikkeet

Hedtec Asennustarvikkeet on keskittynyt kaapeleiden, asennustarvikkeiden sekä keskusvalmistuksen komponenttien maahantuontiin ja markkinointiin. Edustamamme päämiehet ovat oman alansa johtavia valmistajia.

[/three_columns]
[three_columns ]

Teollisuus

Teollisuusosasto jakautuu neljään päätuotealueeseen: lämmitys- ja ilmanvaihtotekniikkaan, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteisiin sekä mittalaitteisiin ja asennusjärjestelmiin.

[/three_columns]
[three_columns_last ]

Valaistus- ja kiinteistötuotteet

Tarjoamme parhaat työkalut laadukkaan valaistuksen ja kiinteistörakentamisen toteuttamiseen. Tuotteemme ja tietotaitomme edustavat alojensa huippuosaamista.

[/three_columns_last]